2 órán belül visszahívjuk

Termékek

Indukció

A GresDesign nem csak esztétikailag magas minőségű és megjelenésű gres/porcelán (kerámia) burkolatokkal építi asztalait, konyha és a fürdőszoba bútorainak felületeit, hanem a legmodernebb
innovációkat is felhasználja.
Láthatatlan INDUKCIÓ megoldású főző felületek a legmagasabb technológiai színvonalat képviselik. Az indukciós elven történő főzés a leggyorsabb és leggazdaságosabb – összehasonlítva más, ismert és elterjedt megoldásokkal. Az indukció lényege, hogy a főzőedényt melegíti fel a munkalap gres/porcelán felülete nem lesz „tűzforró” és az edény levétele után gyorsan kihűl. Emiatt nem csak biztonságos, de gyors és hatékony melegítési és pirítási hő előállítására alkalmas.
Jelenleg 2-5 főzőzónával rendelkező terméket kínálunk. Ezeknek a prémium készülékeknek a beépítésével a konyhai felületek jelentős mértékben megnövelhetők, mert nem láthatóak és így nem vesznek el helyet a pult felületéből.
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az a felület, ahol az előkészületeket végzi, azok befejezése és tisztítása után (törlés) máris bekapcsolhatja az indukciót és azonnal megkezdheti a főzést.
Scroll to Top